Mv Agusta Turismo Veloce 800 Lusso

Az MV Agusta valaha készült legmerészebb kerékpárja! A Turismo Veloce 800 Lusso tökéletes kombinációt jelent a puszta vezetési élmény és a végtelen utazás számára. 

„Ezúttal nem a 75 világbajnoki címünkből vagy a legendás versenyzőinkből vettük az inspirációt új sebesség- vagy teljesítményrekordok felállításához. Elfogadtuk a kihívást, amely talán még nehezebb volt, legalábbis számunkra, akik otthon érezzük magunkat a pályán, és gyakran elsőként látjuk a kockás zászló lebegését.”

A motorkerékpár a tervezési prioritások újradefiniálását jelentette. Kényelem, teherbírás, zökkenőmentes üzemeltetés, alacsony üzemanyag-fogyasztás, hosszabb szervizintervallumok és minden más, amit a vásárló a túrázásra tervezett kerékpárban keres.

Két változatban kapható: Turismo Veloce 800 Lusso és Turismo Veloce 800 Lusso SCS. Mindkettő a ma elérhető abszolút legjobb technológiát testesíti meg. Az MVCSC (MV Agusta Chassis Stability Control) elektronikai csomagtól kezdve az MVICS 2.0-ig (motoros és járműbe integrált vezérlőrendszer) inerciális platformmal és a legújabb generációs Bosch ABS-ig.

„Tipikus MV Agusta stílusban úgy döntöttünk, hogy átvesszük az összes motortérképen elérhető elektronikus fel és le EAS 2.0 sebességváltót, még ezen a túra kerékpáron is. A tervezés átfogó újítása a részletekben is megjelenik. Mint például a Full LED fényklaszterek, a színes műszerek TFT technológiával, a beépített Bluetooth eszköz, amely lehetővé teszi akár 9 különböző eszköz párosítását. Az indításgátló, két USB aljzat és két 12 V-os tápfeszültség is gazdagítja.”

A Lusso (luxus) változat még magasabbra emeli a Turismo 800 műszaki színvonalát, alapfelszereltségként elektronikus vezérlésű félaktív futóművel, valamint fűtött markolatokkal, középső állvánnyal és beépített GPS-érzékelővel rendelkezik.

Modern felfedező, egy MV összetéveszthetetlen eleganciájával. Amikor a teljesítmény megfelel a kényelemnek. A tipikus MV-lovaglás élményeinek élvezete nem feltétlenül jelenti a hosszú utazások feladását. A Turismo Veloce-t pontosan úgy tervezték, hogy kompromisszumok nélkül kielégítse az vezető minden igényét.

Az eredmény egy igazi versenylelkű túramotor.

 

Vásárlásért kattints a linkre!

https://www.motorrendeles.hu/termek/mv-agusta-turismo-veloce-lusso/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük