Mv Agusta Turismo Veloce 800 Lusso SCS

A Turismo Veloce 800 Lusso az a modell, amely a legjobban képviseli az MV Agusta motorok kompromisszumok nélküli utazástámogató ötletét. Az SCS intelligens tengelykapcsoló rendszer az MV Agusta egy szabadalmaztatott technológiája, amely lehetővé teszi a tengelykapcsoló elektronikus kezelését.

Az SCS technológia kizárólag az MV Agusta-nal elérhető, és ez az a modell, ahol a gyártók motorkerékpáron is alkalmazták. Fejlesztése több mint három évet vett igénybe, és többszázezer kilóméteres tesztelésen ment át, így speciális műszaki alkatrészek gyártását is igényelte. Az átlátszó tengelykapcsoló burkolat egyfajta tisztelgés lett ennek az egyedi technológiának.

mv-agusta-turismo-veloce-800-lusso

A Turismo Veloce 800 Lusso SCS előnyeit élvezi az Euro-4-nek, amely az összes modell mechanikus frissítése, a zaj és a károsanyag csökkentése érdekében. A tengely és a sebességváltó átalakításra került, anélkül, hogy veszélybe sodorta volna teljesítményt, vagy a nyomatékot, így nem változtatta meg a háromhengeres motor és a forgó főtengely lineáris teljesítményét. Négy motortérkép került bele, amely egyedileg testre szabható, így az elektronikus kezelés sokkal egyszerűbb. Számos fejlesztés mellett a Turismo Veloce Lusso SCS az automatikus tengelykapcsoló tökéletes integrációját tartalmazza, a többi elektronikával együtt. Az eredmény hibátlan teljesítmény, független vezetési élmény, minden körülményhez igazítva.

mv-agusta-turismo-veloce

Biztonság szempontjából a Turismo Veloce 800 Lusso SCS alkalmazkodik a nem tökéletesen vízszintes útviszonyokhoz is, és még inkább hozzájárul a biztonsághoz, amin az automatikus tengelykapcsolók dolgoznak menet közben, ezáltal elkerülve a motor kikapcsolását.

mv-agusta-turismo-veloce-800-lusso-scs

A Turismo Veloce 800 minden részletét a kényelem, a sebesség és a szórakozás ihlette, és ennek megfelelően tervezték!

„Pozitív tulajdonságok: Egyszerűen csodaszép! Nagyon megy! Szuper fék és futómű! Nagyon fejlett elektronika, főleg a Lusso-nál! A gyári kipufogó is tökéletes, nem kell lecserélni! Kényelmes testtartás! Szuper exclusive! Nagyon menő MV-snek lenni, Lewis Hamiltonnak is MV Agustája van!”

 

 

Vásárlásért kattints a linkre!

https://www.motorrendeles.hu/termek/mv-agusta-turismo-veloce-800-lusso-scs/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük